Általános szerződési feltételek

A használat feltételei

Amennyiben aktív felhasználója, illetve vásárlója kíván lenni az ImageNator C. Kft. illetve társult vállalatai (továbbiakban Café René) weboldalainak kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket. Kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A Café René weboldalainak böngészésével illetve azok bármely szolgáltatásának igénybe vételével Ön elismeri, hogy elolvasta azok felhasználási feltételeit, illetve azok mindenkor érvényes változatait és azokkal szemben nem él kifogással. A Café René a változtatásokra külön nem hívja fel a figyelmet, azt kizárólag a weboldalain történő megjelenítéssel jelzi.


Ezen dokumentum nyomtatott vagy írott változatban nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A weboldalak működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken állunk rendelkezésre.


Üzemeltetői adatok

Cégnév: ImageNator C. Kft.
Székhely: 1077 Budapest, Rózsa u. 35. 

Adószám: 23148600-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-291493 
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: info@caferene.hu
Telefonos elérhetőség: +36 30 442 5614
Bankszámlaszám: 12020005-01460227-00100005  

A megjelenített termékek kizárólag online rendelhetőek meg – házhoz vagy átvételi pontra szállítással. Telefonon, faxon, e-mailen rendelést felvenni nem áll módunkban!
A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
Kávé- és teakapszulák – Nespresso és Dolce Gusto kávéfőzőkkel kompatibilis, magas minőségű őrölt kávét vagy teát tartalmazó kapszulák
Kávépárnák (coffee pads) – Senseo és más nagynyomású espresso kávéfőzőkhöz
Minőségi szemeskávék
Zöld teák
Gyümölcsteák
Fekete Teák
Tea különlegességek
A termékek megjelenített árai tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhozszállítás díját. A csomagolás költségét a Café René vállalja.


Szellemi tulajdon-és szerzői jog

Weboldalaink bármilyen típusú tartalmai, például, de nem kizárólag képek, fényképek, szövegek, logók, grafikai munkák termékek és azok leírásai, kizárólag a Café René írásbeli engedélyével használhatóak fel. Kivételt csakis az Ön személyes, nem kereskedelmi célú felhasználása jelent. Ön elfogadja, hogy semmilyen tartalmat nem sokszorosít, ad tovább, értékesít, árul, jelentet meg, közvetít vagy terjeszt harmadik fél részére a Café René előzetes, írásos hozzájárulása nélkül. A weboldalakról tartalmat átvenni kizárólag a weboldalra hivatkozással lehet, az eredeti információ módosítása nélkül. A weboldalak tartalmai és azoknak szabad böngészése nem értelmezhetőek úgy, hogy hallgatólagosan vagy más módon a Café René azokra vonatkozóan bármely felhasználói jogot átruházna.


A felhasználási feltételek ezen szabályainak megsértése vagy a weboldalak tartalmainak bármely jogosulatlan felhasználása esetén a Café René minden rendelkezésére álló jogérvényesítési lehetőséget igénybe vesz.


Felelősség kizárása

A Café René a törvény által megengedett legnagyobb mértékben hárítja el a felelősséget, amely weboldalainak bármilyen használatából, hozzáféréséből vagy éppen azok hiányából, vagy a honlapokon található bármilyen tartalomból, információból, adatból eredhet.