Kávépárnák

Café René Espresso - Senseo kompatibilis kávépárna 36 db

Ár:
1184 Ft (Bruttó) / csomag

Az Espresso SENSEO® kompatibilis kávépárna kifejezetten a rövidkávé kedvelői számára született. A gondosan válogatott Arabica kávéfajták igazi espresso ízélményt nyújtanak.

Tradicionális pörkölésű, a mindennapok legnépszerűbb intenzitásával – ezért kitűnő választás bármely napszakban. A Café René Cremé kávépárnáinak köszönhetően Ön is tökéletes kávét készíthet krémes habbal a tetején. Próbálja ki a többi Café René kávékülönlegességet is - biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az ízlésének megfelelőt. A  René kávépárnák az 1-2 adagos nagynyomású kávéfőzőkben használhatóak, csakúgy, mint a Senseo® vagy más filterpárnás kávéfőzőkben. 

36 db 7g-os őrölt-pörkölt kávépárna (védett környezetben csomagolt. minőségi őrölt kávé, párna filterben)

Café René Mild Roast - Senseo kompatibilis kávépárna 36 db

Ár:
1184 Ft (Bruttó) / csomag

A Mild Roast SENSEO ® kompatibilis kávépárna remek aromáját a gondosan válogatott, világos pörkölésű Arabica kávéfajtáknak köszönheti. Finoman testes, lágy aromája a kifinomult ízlésű kávéfogyasztók kedvence.

A Café René Cremé kávépárnáinak köszönhetően Ön is tökéletes kávét készíthet krémes habbal a tetején.Próbálja ki a többi Café René kávékülönlegességet is - biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az ízlésének megfelelőt. A  René kávépárnák az 1-2 adagos nagynyomású kávéfőzőkben használhatóak csakúgy, mint a Senseo® vagy más filterpárnás kávéfőzőkben.  36 db 7g-os őrölt-pörkölt kávépárna (védett környezetben csomagolt minőségi, őrölt kávé, párna filterben).

Café René Classic - Senseo kompatibilis kávépárna 36 db

Ár:
1184 Ft (Bruttó) / csomag

A Classic (régi nevén Regular) SENSEO® kompatibilis kávépárna kifejezetten az igényes kávéfogyasztók számára született. Kitűnő zamatát a gondosan válogatott Arabica kávéfajtáknak köszönheti.

Tradicionális pörkölésű, a mindennapok legnépszerűbb intenzitásával – ezért kitűnő választás bármely napszakban. A Café René Cremé kávépárnáinak köszönhetően Ön is tökéletes kávét készíthet krémes habbal a tetején. Próbálja ki a többi Café René kávékülönlegességet is - biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az ízlésének megfelelőt. A  René kávépárnák az 1-2 adagos nagynyomású kávéfőzőkben használhatóak csakúgy, mint a Senseo® vagy más filterpárnás kávéfőzőkben.  36 db 7g-os őrölt-pörkölt kávépárna (védett környezetben csomagolt. minőségi őrölt kávé, párna filterben)

Café René Strong/Dark Roast - Senseo ® kompatibilis kávépárna 36 db

Ár:
1184 Ft (Bruttó) / csomag

A Strong, régi nevén Dark Roast SENSEO® kompatibilis kávépárna mindenkinek ajánlott, akik erős, testes kávéval szeretik indítani a reggelt. Különleges, selymes íz és telt aroma együtt – egy csésze tökéletesség az erős kávé kedvelőinek.

Aromájának teljességét a gondosan válogatott, mélysötétre pörkölt Arabica kávéfajtáknak köszönheti. A Café René Cremé kávépárnáinak köszönhetően Ön is tökéletes kávét készíthet krémes habbal a tetején.Próbálja ki a többi Café René kávékülönlegességet is - biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az ízlésének megfelelőt. A  René kávépárnák az 1-2 adagos nagynyomású kávéfőzőkben használhatóak csakúgy, mint a Senseo® vagy más filterpárnás kávéfőzőkben. 

36 db 7g-os őrölt-pörkölt kávépárna (védett környezetben csomagolt minőségi,  őrölt kávé párna filterben)